flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо розгляду клопотання про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Андрію Лесику

30 січня 2018, 21:21

За результатами розгляду клопотання слідчого СВ УСБ України в Харківській області про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно  Лесика А.А. слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова Єфіменко Н.В. 30 січня 2018 року винесено ухвалу: продовжити підозрюваному Лесику А.А. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Харківській установі виконання покарань (№ 27) у межах строку досудового розслідування на 60 днів - до  30 березня 2018 року включно. Цією ж  ухвалою відмовлено в задоволенні клопотання захисника Тихоненко Д.А.  про зміну запобіжного заходу відносно Лесика А.А.

      Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п’яти днів з дня її проголошення, а Лесиком А.А. - в той же строк з моменту вручення ухвали суду.

      З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.

 

Прес - служба суду