flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представниками Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD в Україні у Київському районному суді м. Харкова проведено навчання з правил поводження з вибухонебезпечними предметами

22 липня 2024, 14:25

22 липня 2024 року у приміщенні Київського районного суду м. Харкова за участі представників Швейцарського фонду з протимінної діяльності «Fondation suisse de déminage» пройшло навчання стосовно правил поводження з вибухонебезпечними предметами та убезпечення себе від їхньої дії.

До програми лекції входили такі питання: етапи розмінування; статистика забрудненості територій; тактико-технічні характеристики найбільш розповсюджених вибухонебезпечних предметів; потенційно небезпечні місця; алгоритм дій: «як поводитись, якщо побачив міну».

Лекторами за допомогою слайдів було продемонстровано та висвітлено, які є різновиди вибухонебезпечних предметів, як вони спрацьовують, і яка зона їх ураження, а також надано рекомендації щодо уникнення небезпечних місць та запобігання настанню негативних (летальних) наслідків, якщо побачив будь-який з них на своєму шляху.

Колектив суду висловлює вдячність представникам Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD в Україні за змістовну лекцію та отриману інформацію!