flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Конституції України!

28 червня 2023, 09:58

Сьогодні – День Конституції України. Це – державне свято. Зазвичай цей день був вихідним, але наразі не до вихідних. Через повномасштабне вторгнення росії в Україну та запровадження воєнного стану на період його дії не застосовуються деякі норми законодавства про працю, а весь український народ став на захист своєї країни, щоб подолати країну-агресора та вигнати окупантів з нашої землі. Кожен день, кожну ніч наші захисники та захисниці неухильно дають відсіч ворогу. Тому сьогодні ми святкуємо цей день подумки, відстоюючи кожну статтю Основного Закону України, свої права, своє існування, свою незалежність та суверенність і демократичність нашої держави. Це свято - в наших серцях!

«Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю», - зазначено в ст.ст. 1, 3 Конституції України.

Саме ці слова для кожного українця мають особливе значення, єднають наш народ у боротьбі проти російського агресора,

Мужністю, героїзмом, самовідданістю українців у відстоюванні своїх прав і свобод пишається весь цивілізований світ.

Кожен день історії нашої держави пишеться кожним з нас. Наші досягнення і відкриття прославляють нашу країну. Ми спільними зусиллями подолаємо ворога, відбудуємо країну, доб’ємося її процвітання та помножимо наші безмежні природні ресурси.

Ми – єдині, і Україна в нас одна!

Щиро вітаємо з Днем Конституції України, бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії і сил, оптимізму і мужності!

Пишаймося нашими героями! Пишаймося кожним з нас! З гідністю відстоюємо свої права та незалежність! Тримаймося разом, прямуймо до Перемоги!