flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем державної служби!

23 червня 2023, 09:44

23 червня - професійне свято державних службовців. Враховуючи роль державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної,  демократичної, соціальної, правової держави, на підтримку рішення Генеральної асамблеї  Організації Об’єднаних Націй у День державної служби ООН, згідно з Указом Президента України Л. Кучми «Про День державної служби» від 4 квітня 2003 року № 291/2003, цей день встановлено в Україні Днем державної служби.

Виконання поставлених державою перед службовцем завдань та покладених на нього обов’язків – велика відповідальність. Сумлінне виконання посадових обов’язків, професіоналізм, компетентність та творчий підхід до їх виконання, дотримання Конституції та Законів України, втілення їх у життя,  повага та охорона прав, свобод і законних інтересів людини і громадянина, честі держави, служіння Українському народові є головними задачами державного службовця.

Завданнями кожного українця, кожного державного службовця на сьогоднішній день є підтримка державності, незалежності, суверенітету нашої країни на своєму робочому місці.

Щиро вітаємо державних службовців з професійним святом, бажаємо міцного здоров’я, душевної гармонії, позитивного настрою, високих професійних досягнень та кар’єрного зросту! Нехай пліч-о-пліч з вами буде надійне оточення! Мужності і витримки, сил і терпіння, успіхів у всіх починаннях, творчого натхнення при виконанні поставлених завдань! З гідністю несіть високе звання державного службовця!