flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати судового розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу водію автомобіля Лексус Олени Зайцевої

20 жовтня 2017, 19:18

         Інформуємо про результати розгляду клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу Зайцевій Олені.

         В судовому засіданні розглянуті клопотання, подані сторонами, та заслухані сторони кримінального провадження з обґрунтуванням їх доводів.

За результатами розгляду клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно 20-річної Харків’янки  за фактом  резонансного ДТП, що сталося 18 жовтня 2017 року в центрі міста, слідчим суддею Київського районного суду міста Харкова Муратовою С.О. постановлено ухвалу та проголошено її повний текст.

Суд ухвалив: обрати підозрюваній Зайцевій Олені запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Харківській установі виконання покарань (№ 27) в межах строку досудового розслідування на 60 (шістдесят) днів - до 16 грудня 2017 року включно - без права внесення застави.

З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п’яти днів з дня її проголошення, а Зайцевою О.О. - в той же строк, але з моменту вручення їй ухвали суду.      

            Нагадуємо та закликаємо утримуватись від попередніх висловлювань з приводу доводів учасників процесу, оскільки судовий процесс має відбуватися в спокійній обстановці, у тиші, що є запорукою якості правосуддя.

Про це слід пам'ятати всім.